ZiS SPECIJALNA PONUDA! ZiS SPECIJALNA PONUDA!

Uz svaki kuplje Apple Mac Mini na POKLON dajemo POKLANJAMO IIYAMA Monitor LED USB-C RJ45 XUB2492HSN-B1 

Novo srce. Nova snaga. Novo srce. Nova snaga.

Čip Apple M1 lansira Appleovo najsvestranije stolno računalo u novu dimenziju. Do 3 puta brži procesor. Do 6 puta brža grafika. I naš najnapredniji Neural Engine koji omogućuje i do 15 puta brže strojno učenje. Mac mini spreman je za rad, igru i kreativnost s dosad nezamislivom snagom i brzinom.

Mali čip. Veliki iskorak. Mali čip. Veliki iskorak.

Evo ga! Naš prvi čip dizajniran posebno za Mac. Opremljen s nevjerojatnih 16 milijardi tranzistora, Apple M1 sustav na čipu (SoC) integrira CPU, GPU, Neural Engine, I/O i još mnogo više u jedan jedini, sićušni čip. S nevjerojatnim performansama, posebno dizajniranim tehnologijama i vrhunskom energetskom učinkovitošću,1 M1 ne predstavlja samo korak dalje, već i jednu posve novu razinu u razvoju Maca. Evo ga! Naš prvi čip dizajniran posebno za Mac. Opremljen s nevjerojatnih 16 milijardi tranzistora, Apple M1 sustav na čipu (SoC) integrira CPU, GPU, Neural Engine, I/O i još mnogo više u jedan jedini, sićušni čip. S nevjerojatnim performansama, posebno dizajniranim tehnologijama i vrhunskom energetskom učinkovitošću,1 M1 ne predstavlja samo korak dalje, već i jednu posve novu razinu u razvoju Maca.

Više o GRATIS MONITORU Više o GRATIS MONITORU

24’’ IPS tehnologija panela sa USB-C konektorom

Opremljen USB-C konektorom XUB2492HSN Vam omogućava da pojednostavite svoj radni prostor korišćenjem jednog kabla za slanje signala sa Vašeg laptop računara na monitor i napajanje i punjenje računara sa monitora. Pored toga, ako je Vaš monitor povezan na Internet LAN kablom i Vaš laptop računar će se automatski povezati na mrežu. Zahvaljujući DisplayPort izlazu možete lako proširiti radnu površinu stvaranjem postavki za dva monitora.

Detaljne specifikacije pogledajte ovdje: https://zis.ba/product/iiyama-monitor-led-usb-c-rj45-xub2492hsn-b1-23-8-ips-ergo-has/

Pronađite Vaš proizvod uz pomoć naše ajax tražilice.