logo[1]
BANG & OLUFSEN

TWS Bluetooth Slušalice TWS Bluetooth Slušalice

Beoplay E8 Motion Beoplay E8 Motion

Aktivan, dinamičan, a istovremeno elegantan način života. Aktivan, dinamičan, a istovremeno elegantan način života.

Prepoznatljiv usavršen model, Beoplay E8 3. generacije objedinjuje Bang & Olufsen dizajn i praktičnost korisnika. Dizajn čistih linija po uzoru na skandinavsku estetikom za suptilan i elegantan izgled.

Moćan i snažan zvuk sa potpisom Bang & Olufsen

Beoplay E8 3. generacija ima 5.7 mm dinamički zvučnik, mali elektromagnetski pretvarač i Bluetooth čip s DSP-om (Digital Signal Processor), koji omogućuje podešavanje zvuka (izjednačavanje i pojačanje).

Kompaktan i ergonomski oblik

Prilikom dizajniranja Beoplay E8 3. generacije ključni fokus bio je stvoriti slušalice koje će se idealno prilagođavati raznim oblicima i veličinama ušiju. Memorijska pjena na nastavcima aktivira se toplinom i proširuju se do jedinstvenog oblika ušnih kanala, stvarajući prilagođeno i sigurno prijanjanje za bolji zvuk.

BANG & OLUFSEN

Odaberite Vaše idealne slušalice Odaberite Vaše idealne slušalice

Bang & Olufsen je globalni luksuzni audio brend osnovan 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Banga i Svenda Olufsena, čija predanost i vizija ostaju temelj kompanije. Bogato nasljeđe izgrađeno je oko odlučnosti da se kreiraju proizvodi koji pomjeraju granice audio tehnologije i postavljaju kompaniju u prvi plan u domenu audio inovacija.

Danas svaki proizvod Bang & Olufsen još uvijek karakteriše jedinstvena kombinacija prelijepog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade. Inovativni i progresivni audio proizvodi ove kompanije se prodaju širom svijeta u monobrand prodavnicama Bang & Olufsen, u online shopovima i u multi-brand prodavnicama. Kompanija zapošljava oko 900 ljudi i posluje na više od 70 tržišta. Dionice kompanije Bang & Olufsen kotiraju na Nasdaq Copenhagen A / S. Za više informacija, posjetite zvaničnu web stranicu: www.bang-olufsen.com

Pošaljite nam upit Pošaljite nam upit