SAMSUNG-LOGO-4
SAMSUNG

TWS Bluetooth Slušalice TWS Bluetooth Slušalice

Galaxy Buds2 Galaxy Buds2

Čujte svoj svijet onako kako je i zamišljeno Čujte svoj svijet onako kako je i zamišljeno

Uživajte u snažnim, dubokim niskim tonovima pa sve do savršeno jasnih visokih tonova putem dvosmjernih dinamičkih zvučnika. Galaxy Buds2 slušalice donose Vam dobro uravnotežen zvuk visoke kvalitete koji će obogatiti svaki trenutak Vašega zvučnog putovanja. Čujte kao da ste tamo.

Izbacite buku iz razgovora

Tri mikrofona i ugrađena jedinica za prepoznavanje glasa pomažu da pozivi budu jasnije čujni dok tehnološko rješenje temeljeno na strojnom učenju filtrira neželjene zvukove kako biste svoj svijet lakše mogli podijeliti s obitelji i prijateljima.

Izaberite ono što želite čuti

Dva mikrofona prepoznaju buku iz okoline dok Aktivno poništavanje buke blokira neželjene zvukove. Pozadinsku je buku moguće smanjiti za do 98 % kako biste ostali potpuno udubljeni u svoju glazbu, videoigre, audioknjige i Vaše omiljene podcaste.

SAMSUNG

Odaberite Vaše idealne slušalice Odaberite Vaše idealne slušalice

 1. Značajka Automatskog prebacivanja dostupna je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima s One UI sučeljem inačice 3.1 ili novijim i Galaxy Watch4 seriji pametnih satova ili novijoj. Određeni uređaji i aplikacije ne podržavaju Automatsko prebacivanje.
 2. Rezultati se temelje na internom ispitivanju u laboratoriju tvrtke Samsung provedenom u skladu sa zahtjevima POLQA (Perceptual Objective Listening Quality Analysis), globalno standardiziranog testa za ispitivanje kvalitete poziva.
 3. Aktivno poništavanje buke (ANC) uključeno je kao zadana postavka, a pokreti dodirom i držanjem za aktivno poništavanje buke mogu se konfigurirati u aplikaciji Galaxy Wearable.
 4. Mijenjanje triju razina glasnoće ambijentalnog zvuka moguće je postaviti u aplikaciji Galaxy Wearable.
 5. Dostupnost boja ovisi o zemlji ili operatoru.
 6. Slušalice i kutijica omogućuju do 20 sati trajanja baterije kada se kutijica i slušalice napune do 100 % kapaciteta. Temeljeno na internom ispitivanju. Vrijeme reproduciranja zvučnih zapisa ispitano je uparivanjem pretproizvodnog modela Galaxy Buds2 slušalica s Galaxy pametnim telefonom odnedavno dostupnim na tržištu, postavljenim na zadane postavke, uz uključen ANC. Stvarni vijek baterije može se razlikovati i ovisi o uvjetima upotrebe, postavkama, broju punjenja, jačini signala Bluetooth tehnologije i drugim čimbenicima.
 7. Vrijeme reprodukcije može se razlikovati ovisno o odabranim postavkama.
 8. Značajka Buds Controller kompatibilna je s uređajima Galaxy Buds+, Galaxy Watch4 i njihovim pripadajućim modelima sljedećih generacija.
 9. Uređaji se prodaju zasebno.
 10. Značajka Automatskog prebacivanja dostupna je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima s One UI sučeljem inačice 3.1 ili novijim i Galaxy pametnim satovima koji su dio Watch4 serije ili novijim. Određeni uređaji i aplikacije ne podržavaju Automatsko prebacivanje.
 11. Samsung Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni u Samsung račun da bi se omogućilo Automatsko prebacivanje.

Pošaljite nam upit Pošaljite nam upit